Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Οι TOP εμφανίσεις των διάσημων!!!

Οι διάσημοι και οι  εμφανίσεις τους είναι δύο δρόμοι παράλληλοι!!!! Γι'αυτό και οι ίδιοι προσέχουν πολύ τις εμφανίσεις τους , βέβαια όχι πάντα αλλά τις περισσότερες φορές. Υπάρχουν όμως εμφανίσεις που μας άρεσουν πάρα πολύ και μας εξέπληξαν θετικά!! Πάμε λοιπόν να δούμε παρέα παλιές και νέες εμφανίσεις που βρήκαμε και να τις βαθμολογίσουμε με άριστα το 10!!!

Ελεωνόρα Μελέτη :    

Σέξι όπως πάντα η Ελεωνόρα μας εντυπωσίασε θετικά για άλλη μια φορά , αφού αυτό που φοράει κάθε φορά ξέρει να το υποστηρίζει καλά!!! 

ΒΑΘΜΟΣ: 9 
(χάνει το δεκάρι γιατί τα σκουλαρίκια είναι αρκετά έντονα σε συνδυασμό με το φόρεμα) 



Ζέτα Μακρυπούλια: 

Κούκλα και σε αυτή την εμφάνισή της η Ζέτα ,αφού το χτένισμα με τις μπούκλες  της πήγαινε πάρα πολύ και σε συνδυασμό με το μαύρο  φόρεμά της με την δαντέλα ήταν πολύ γλυκιά!!!

ΒΑΘΜΟΣ: 10
(απλά εκθαμβωτική)  

Καλομοίρα Σαράντη:


Γλυκιά και τσαχπίνα η Καλομοίρα , μεταμορφώνεται από γλυκό κοριτσάκι , σε τραγουδίστρια με πάθος και εκτός αυτού κλέβει και τις εντυπώσεις τόσο με την εμφάνισή της , όσο και με την ευγένειά της !!!

ΒΑΘΜΟΣ: 8
(μας αρέσει με σγουρό μαλλί και χρώμα στα ρούχα)




Δούκισσα Νομικού:

Η όμορφη Δούκισσα, ένα απο τα πιο λαμπερά πρόσωπα στο χώρο της παρουσίασης και του μόντελινκ ξέρει από μόδα και στυλ και αυτό είναι φανερό, μέσα στο γαλάζιο φόρεμα εντυπωσιάζει και σε αυτή την έξοδό της !!!


ΒΑΘΜΟΣ: 10 
( η καλύτερη όλων)


Έλενα Παπαρίζου:



Η πληθωρική τραγουδίστρια προσεγμένη σε κάθε εμφάνιση της αλλά ταυτόχρονα και ξεχωριστή!!! Πάντα οι επιλογές της είναι μοναδικές!


ΒΑΘΜΟΣ: 8
(έχει κάνει πολύ καλύτερες επιλογές)


Ελένη Μενεγάκη:

Η Ελένη εκτός από μια καθημερινή συνήθεια χρόνων αποτελεί και μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της τηλεόρασης. Απλή και χωρίς υπερβολές ξέρει να εντυπωσιάζει με τις σπάνιες αλλά πετυχημένες βραδινές τις εμφανίσεις. Ο έρωτας την έχει ευνοήσει και είναι πιο όμορφη από ποτέ στο ρόζ φόρεμα της.

ΒΑΘΜΟΣ: 10
( υπέροχη στο κουφετί φόρεμα)


Τάμτα: 


Το απόλυτο fashion icon των τελευταίων ετών, η Τάμτα, εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές επιλογές της!! Πιο σικ από ποτέ στην εμφάνιση αυτή μας αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις. Μετά από πολλές αλλαγές στα μαλλιά της, το καστανό τις απογειώνει το στίλ! 

ΒΑΘΜΟΣ: 9
(ίσως ένα πιο έντονο χρώμα στο φόρεμα θα έδινε το 10)

Φαίη Σκορδά:


Ένα από τα μεγαλύτερα ατού της είναι τα πόδια της, για αυτό και στην γκαρνταρόμπα της κυριαρχεί το μίνι! Αρκετά σικ και όμορφη σε αυτή την εμφάνιση!

ΒΑΘΜΟΣ: 8
(έχει κάνει και πιο ωραίες εμφανίσεις)





Eva

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου