Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

TV_Οι πρωταγωνιστές της "Δικαίωσης"


Η νέα σειρά του Mega, "Δικαίωση" έχει ξεκινήσει να ετοιμάζεται για να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών αλλά και να ξεπεράσει την επιτυχία των "Κλεμμένων Ονείρων". Την Τρίτη 10 Ιουνίου ξεκίνησαν τα γυρίσματα της καινούργιας σειράς σε σκηνοθεσία και ιδέα του Δημήτρη Αρβανίτη (με σκηνοθέτες Α' μονάδας τον Θανάση Ιατρίδη και Β' μονάδας τον Γιάννη Σπυρώνη). Με εξαιρετικούς ηθοποιούς στο cast της σειράς, οι οποίοι είναι ένα μείγμα από τα "Κλεμμένα Όνειρα" και τη "Ζωή της άλλης".

Περίληψη πλοκής:Η ιστορία στηρίζεται σε δύο οικογένειες, του Μενέλαου και του Λευτέρη, που στην πάλη τους για εξουσία αλληλοσπαράζονται και δημιουργούν ένα απαγορευτικό περιβάλλον στα δύο παιδιά τους, τον Χρήστο και τη Μυρτώ, που αγαπιούνται από μικρή ηλικία.
Καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης παίζει η Βάλια, που με δολοπλοκίες και ψέματα, κινεί τα νήματα στις ζωές των παιδιών της καθώς και όσων πέφτουν στον έρωτά της. Σκηνοθετεί τη δολοφονία του άντρα της και απαρνιέται το δεύτερο εξώγαμο παιδί της, τη Τζίνα. Μεγαλωμένη μέσα στο μίσος για τη φυσική της μητέρα, η Τζίνα ζει κι αναπνέει για να την εκδικηθεί, αγνοώντας ποιος πραγματικά είναι ο πατέρας της.
Δεκαπέντε χρόνια μετά, ο Χρήστος και η Μυρτώ σπουδάζουν στη Νομική, μα ο εγωισμός δεν αφήνει τον έρωτά τους να εκδηλωθεί. Απανωτά λάθη και παρεξηγήσεις, πρόσωπα κλειδιά που θα καθορίσουν το μέλλον τους και μπαίνουν εμπόδιο στη σχέση τους, οδηγούν τον έναν μακριά από τον άλλο, μέχρι την ώρα που ξανασυναντιούνται στο νησί. Εκεί όπου μια παρορμητική απόφαση του Χρήστου θα ανατρέψει τις ισορροπίες και θα πληγώσει ανεπανόρθωτα τη Μυρτώ. Τα χρόνια περνούν και οι δύο νέοι θα βρεθούν αντιμέτωποι και στον πολιτικό στίβο. Αδυσώπητες μάχες ανάμεσά τους κι ο έρωτας να υποβόσκει πάντα στο παρασκήνιο.Ένα γαϊτανάκι μύθων, προσώπων, πολιτικών σκανδάλων, ερώτων και εκδίκησης μπλέκεται γύρω από το κεντρικό ζευγάρι, με τον επιχειρηματία Ανδρέου να αποτελεί τη σκοτεινή σκιά πίσω από το καθετί. Σε συνεργασία πάντα με την Βάλια, καθώς δηλώνει ορκισμένος θαυμαστής της, εκτελεί εντολές και με τον τρόπο του την προστατεύει. Η αστυνομία πάντα ένα βήμα πίσω του, εκβιασμοί, φόνοι και βρώμικο χρήμα αποτελούν την καθημερινότητά του. Έχει όμως κι αυτός την αχίλλειο πτέρνα του..
Ο χρόνος τρέχει και η προσμονή της εκδίκησης από την Τζίνα θεριεύει. Μοναδικός της στόχος να οδηγηθεί στη δικαίωση. Εισβάλλει στις ζωές όλων, γίνεται απαραίτητη και ανατρέπει τις ισορροπίες διαρκώς. Θα καταφέρει ο έρωτας να την προλάβει και να την σταματήσει; Τι θα σταθεί πιο δυνατό; Η αγάπη του ζευγαριού ή η δίψα για εκδίκηση;


Cast ηθοποιών:

Αλέξανδρος Σταύρου στο ρόλο του εφοπλιστή Ανδρέου, ο αγαπημένος ηθοποιός των καθημερίνων σειρών του Mega μετά το Μαλτέζο χτυπάει ως Ανδρέου.


Καρατζογιάννης Γιάννης στο ρόλο του Μενέλαου,



Παλληκαράκη Νίκη στο ρόλο της Βάλιας, μετά τη μεγάλη επιτυχία στη "Ζωή της άλλης" ξανά στους δέκτες μας.



Νικολαίδου Κάτια στο ρόλο της Ερμιόνης, η ηθοποιός μετά το "Μια στιγμή, δύο ζωές" και τα "Κλεμμένα όνειρα" συναντά και πάλι το καθημερινό.




Μαύρος Δημήτρης στο ρόλο του Λευτέρη,



Κλαψινού Κωνσταντίνα στο ρόλο της Μυρτώς, μετά το πρωταγωνιστικό ρόλο στο 3ο μέρος των Κλεμμένων Ονείρων θα την δούμε να χωρίζει με το Σταύρο για τα μάτια της "Δικαίωσης".



Γκουτζαμάνης Δημήτρης στο ρόλο του Χρήστου, ένας νέος ηθοποιός χωρίς δείγμα γραφής στη τηλεόραση. 




Αναδιώτης Νίκος στο ρόλο του Ασίμ, ο ηθοποιός και μοντέλο μετά τους Βασιλιάδες και πάλι στις οθόνες μας σε ρόλο Αιγύπτιου. 



Συριοπούλου Ευαγγελία στο ρόλο της Τζίνας, Το "Σπίτι της Εμμας" έδωσε στην ηθοποιό το εισιτήριο για τη νέα σειρά του Mega. 



Βίκυ Κάβουρα στο ρόλο της Κλαίρης, ως Σόνια δολοφονήθηκε από το Μαλτέζο και γυρίζει δυναμικά για να τον συναντήσει παίζοντας την Κλαίρη και εκείνος τον Ανδρέου. 



Αμερικάνος Αλέξανδρος στο ρόλο του Χρύσανθου, ακόμα ένα φρέσκο πρόσωπο.




Μιχαήλου Άννα στο ρόλο της Ανθής, μετά από χρόνια επιστρέφει στην τηλεόραση η όμορφη ηθοποιός.



Κουρλαμπάς Θανάσης στο ρόλο του Νικηφόρου,



Ντεμίρη Φωτεινή στο ρόλο της Χριστίνας, μετά το "Καφέ της Χαράς" η Κανέλα επιστρέφει ως Χριστίνα και χωρίς να οδηγάει το "ΚΤΕΛ" της.



Δημητρόγλου Κατερίνα στο ρόλο της Νατάσας, η όμορφη ηθοποιός αφού μπήκε φυλακή για τα μάτια του Άρη Μαλτέζου... επιστρέφει με μεγαλύτερο ρόλο να μας δείξει τι μπορεί να κάνει ως Νατάσσα για να βρει "Δικαίωση". 



Κοτσοβούλου Αλίνα στο ρόλο της Μαρίας, η γνωστή ηθοποιός επιστρέφει στη μυθοπλασία.



Γρανά Νίκη στο ρόλο της Αφροδίτης, η Φρύνη μετά το χωρισμό με το Σάκη αποφάσισε να αλλάξει όνομα και διεύθυνση αλλά όχι σκηνοθέτη και κανάλι. 



Σπαντίδας Σπύρος στο ρόλο του Θωμά, ο γνωστός ηθοποιός επιστρέφει στη τηλεόραση μετά απο ένα διάστημα μεγάλου κενού.


Μπισμπίκης Βασίλης στο ρόλο του Θησέα, ο ηθοποιός είχε περάσει και από τα "Μυστικά της Εδεμ" ως σύντροφος της Φαίης Ξυλά. 



Κλέων Γρηγοριάδης στο ρόλο του αστυνομικού Χριστιδη, ο γνωστός ηθοποιός έχει συμμετέχει σε μεγάλες επιτυχίες του Mega, φέτος θα τον δούμε στη "Δικαιώση" σε ένα ρόλο ala Αχιλλέα Μακρή (βλ.Κλεμμένα Όνειρα).



Αυτό είναι το cast της νέας σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη. Είναι ευχάριστο που το Mega επιμένει και στηρίζει την ελληνική μυθοπλασία. Καλή επιτυχία σε όλους τους συντελεστές. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου