Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

CHANGES_ Ελεονώρα Μελέτη (2004 εώς 2014)


Τα πρόσωπα της τηλεόρασης αλλάζουν εκπομπές, κανάλια αλλά και εμφάνιση με το πέρασμα των χρόνων. Η Ελεονώρα Μελέτη έχει κάνει όλες τις προαναφερόμενες αλλαγές. Εμείς θα κάνουμε μια αναδρομή στις αλλαγές εμφάνισης της όμορφης παρουσιάστριας του Star μέσα από την πορεία της καριέρας της, με βασικό χαρακτηριστικό τα μαλλιά.

Ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα ως Συντάκτρια στις Διεθνείς Ειδήσεις το 2001, ενώ το 2003 ανέλαβε την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων του Alter. Στην συνέχεια το 2004 με μεταγραφή ανέλαβε την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων στον ΑΝΤ1.


Ενώ από την τηλεοπτική σεζόν 2005-2006 ήταν η παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 "Πρωινός καφές", μετά την αποχώρηση της προκατόχου της, Ελένης Μενεγάκη.



Τον Φεβρουάριο 2007 βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του Ελληνικού τελικού της Eurovision της ΝΕΤ. Το έτος αυτό αλλά και το επόμενο (2008) την βρίσκει να παρουσιάζει ακόμα τον "Πρωινό Καφέ". 






Τον Αύγουστο του 2008 συμφώνησε να συνεργαστεί με το Star Channel και να παρουσιάσει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού, "Πρωινή Μελέτη" καθώς και τα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Τον Ιούνιο 2009 παρουσίασε στο Star Channel τον διαγωνισμό ομορφιάς Playmate of the year 2009.




Τα επόμενα χρόνια συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με το Star Channel κάνοντας "Πρωινή αλλά και Μεσημεριανή Μελέτη"(2010,2011,2012, 2013)



Το έτος 2011-12 ήταν η χρονιά που έκανε τη μεγάλη αλλαγή διχάζοντας το κοινό με τα κατακόκκινα μαλλιά της! Ταυτόχρονα, τoν Απρίλιο του 2012 η Πρωινή Μελέτη μετακόμισε στη μεσημεριανή ζώνη και μετονομάστηκε σε Μεσημεριανή Μελέτη. Τον Νοέμβριο 2012 παρουσίασε τον Διαγωνισμό Ομορφιάς για τον τίτλο της Σταρ Ελλάς - Μις Ελλάς - Μις Γιανγκ από την ιστοσελίδα T - Life.




Στις 16 Σεπτέμβρη 2013 στο Star ανέλαβε την παρουσίαση της καινούργιας της καθημερινής ενημερωτικής - ψυχαγωγικής μεσημεριανής εκπομπής με τίτλο "Μελέτησέ το" έως σήμερα. 



Μετά από δηλώσεις της ίδιας η εκπομπή "Μελέτησε το" δεν φαίνεται να συνεχίζει και για το τηλεοπτικό έτος 2014-15. Έχουν γραφτεί πολλά και διάφορα... άλλα κατά φαντασίαν και αλλά μετα απο ρεπορτάζ αλλά ακόμα άγνωστο το μέλλον. Το σίγουρο είναι πως ο κόσμος την αγαπάει και θέλει να την δει σε κάτι καινούργιο και διαφορετικό, γιατί η Ελεονώρα είναι μια από τις πιο γνήσιες παρουσιάστριες νέας γενιάς και όχι μόνο. Μετά από αυτό το δεκαετές και κάτι παραπάνω ταξίδι στην καριέρα της όμορφης παρουσιάστριας... θα προτείναμε να κάνει ένα come back στα πρώτα της βήματα και να την δούμε ξανά μάχιμη στην ειδησιογραφία, εάν φυσικά την εκφράζει.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου