Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Γιαουρτογλυκό με ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ



YΛΙΚΑ:

1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 225g
500 g στραγγιστό γιαούρτι 7% λιπαρά
250 ml ( 1 κούπα ) πλήρες φρέσκο γάλα
100 g ( 7 κ.σ.) ζάχαρη
50g (5 κ.σ.) κόρν φλάουερ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1) Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός απο τα μπισκότα σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη μέχρι να βράσει η κρέμα. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα επάνω στη φωτιά για 2'.
2)Στρώνουμε σε ένα ταψί διαστάσεων 26Χ34 εκατοστών , τα μπισκότα. Αδειάζουμε από πάνω τη ζεστή γιαουρτόκρεμα και απλώνουμε ομοιόμορφα.
3)Σπάμε όσα μπισκότα έχουν περισσέψει και τα πασπαλίζουμε επάνω στη κρέμα. Βάζουμε στο ψυγείο.
4)Αφού κρυώσει χαράζουμε το μαχαίρι, με <<οδηγό>> τη βάση των μπισκότων και σερβίρουμε σκέτα ή με ποικιλία από μαρμελάδες. 

Μία μαρμελάδα φρούτων του δάσους, θα τονίσει περισσότερο τη γεύση του γιαουρτού , ενώ μια μαρμελάδα φράουλας ή βερίκοκου θα το κάνει πιο γλυκό!!!

Χρόνος προετοιμασίας:20'
Για 24 μικρά τεμάχια!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου