Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ_ΘΙΑΣΟΣ ΣΚΙΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ


Μία έξυπνη και πρωτοποριακή ιδέα βάζουν σε εφαρμογή τα καταστήματα στο σύμπλεγμα των οδών Κωλλέτη, Θεμιστοκλέους, Σουλτάνη και Μπόταση! Η δράση τους τιτλοφορείται ως "Κόμβος" μια συνεργασία των καφέ μπάρ Σχοινοβάτης, Νάνος, Ποδήλατο, Sepia, Revolt, Μαύρος Γάτος, καφενεία Πέντε δρόμοι, Καρά γκιόζης, σουβλάκια Μάνος-Γιώργος, Εναλλακτικό βιβλιοπωλείο, εκδόσεις βιβλιοπωλείο Όπερα, ψιλικά Στέφανος, τυπογραφέιο Σωτηρόπουλος  και Φαρμακείο Κωλλέτη. Συνθήμα τους... "Συμβαίνουν πράγματα εδώ"

Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι στην αφίσα τους: "Μια γειτονιά πολυσυλλεκτική το έβαλε σκοπό, με αιχμή τον πολιτισμό και την δημιουργία να αναβαθμίσει την καθημερινότητα μας και να αλλάξει τα δεδομένα της διασκέδασης και της έκφρασής μας. Με εκδηλώσεις μουσικής, θεάτρου δρόμου, θεάτρου σκιών, εκθέσεις ζωγραφικής-φωτογραφίας-σκίτσου, πάσης φύσεως bazaar, προβολές κινηματογράφου κ.α"   

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 ξεκινούν στον πεζόδρομο της γειτονιάς, μία εκδήλωση για τα παιδιά του 35ου Δημοτικού σχολείου και όχι μόνο, από το θέατρο σκιών του Άθου Δανέλλη (παρακάτω υπάρχει ενδεικτικό βίντεο) !!

Ας ευχηθούμε καλη αρχή στην όμορφη αυτή προσπάθεια των καταστημάτων. Θα είμαστε εκεί στο αγαπημένο μας Sepia!

VIDEO:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου