Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!!



Υλικά:
Φλούδες από 2 πορτοκάλια
120 gr κουβερτούρα
1/2 σφινάκι κονιάκ
1/2 ποτήρι ζάχαρη
1 κ.γ. μαργαρίνη                                           


Εκτέλεση:
Κόβουμε τις φλούδες πορτοκάλι σε μπαστουνάκια και αφαιρούμε την άσπρη σάρκα από την εσωτερική πλευρά. Αφήνουμε τις φλούδες ένα βράδυ σε ένα μπόλ με νερό. Στραγγίζουμε τις φλούδες από το νερό και τις βράζουμε για περίπου 5 λεπτά σε ένα ποτήρι νερό με το 1/2 ποτήρι ζάχαρη. Στραγγίζουμε τις φλούδες και τις αφήνουμε να στεγνώσουν πάνω σε χαρτί κουζίνας. Λιώνουμε την κουβερτούρα με την μαργαρίνη και το κονιάκ. Βουτάμε τις φλούδες πορτοκάλι μέσα στην σοκολάτα και τις τοποθετούμε σε αλουμινόχαρτο. Βάζουμε για μισή ώρα στο ψυγείο να παγώσει η σοκολάτα. 
Καλή επιτυχία!!!


Πηγή: GoldenFoods.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου