Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Τηλεοπτικές σειρές - About a boy (Για ένα αγόρι)

 
Το 1998 ο Nick Hornby, κυκλοφόρησε το βιβλίο του με τίτλο "About a boy",
 
 
ή όπως εμφανίστηκε το 2002 στις κινηματογραφικές μας αίθουσες "Για ένα αγόρι", όπου τους δύο κεντρικούς ρόλους είχαν αναλάβει ο Hugh Grant και ο τότε λιλιπούτιος Nicholas Hoult.
 
 
Εν έτι 2014, η ιστορία ξαναπαίρνει σάρκα και οστά και παρουσιάζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες της αμερικανικής τηλεόρασης από το NBC.
 
 
Μέσα από τη σειρά γνωρίζουμε τον Will Hunter (υποδυόμενος από τον David Walton), έναν κλασικό τύπο εργένη, ο οποίος έγραψε κάποια στιγμή ένα χριστουγεννιάτικο τραγουδάκι που έγινε μεγάλη επιτυχία και του απέφερε τόσα χρήματα που έκτοτε δεν χρειάστηκε να ξαναδουλέψει στη ζωή του. Ένα αιώνιο παιδί με στόχο να περνάει καλά!
 
 
Όλα αυτά όμως μέχρι τη στιγμή που στο διπλανό σπίτι από το δικό του θα μετακομίσει μία ανύπαντρη μητέρα με το 11χρονο αγοράκι της. Ο μικρός Marcus (υποδυόμενος από τον Benjamin Stockham) εντυπωσιάζεται από την πρώτη στιγμή από τον τρόπο που ζει ο Will και έχοντας ανάγκη μία πατρική φιγούρα, προσκολλάται επάνω του και τον χρήζει καλύτερο του φίλο. Έτσι, κατ' αυτό τον τρόπο ο ένας βοηθάει τον άλλο να μεγαλώσει.
 
 
 
 
Εννοείται πως αρχικά η όλη κατάσταση δεν είναι και ότι καλύτερο για τον Will, ο οποίος δεν έχει συνηθίσει να φέρεται ως υπεύθυνος ενήλικας, πόσο μάλλον να συμβουλεύει ένα μικρό αγόρι. Επιπλέον, το συγκεκριμένο αγόρι έχει και μία μαμά, τη Fiona (υποδυόμενη από την Minnie Driver) που μόνο συνηθισμένη δεν τη λες. Χορτοφάγος και πλήρως αφοσιωμένη στον κόσμο του διαλογισμού και της καλλιτεχνικής ευαισθησίας, προσπαθεί να μεγαλώσει τον γιο της κατά τον ίδιο τρόπο. Επόμενο είναι να μη βλέπει με καλό μάτι την επιρροή που ασκεί ο καινούριος της γείτονας στο παιδί της.
 
 
Πρόκειται για μία γλυκιά σειρά που κάθε της επεισόδιο διαρκεί γύρω στα 20 με 23 λεπτά, διανύει τη δεύτερη τηλεοπτική σαιζόν της και σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου