Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Tα όνειρα και η σημασία τους!!!





Πολλοί από εμάς δίνουμε κάποια σημασία στα όνειρα που βλέπουμε, άλλοι πάλι δεν δίνουν ή και να δίνουν ίσως δίνουνε λάθος ερμηνεία!!! Καλό λοιπόν θα είναι όταν θέλουμε να δώσουμε ερμηνεία σε κάποιο όνειρο που έχουμε δεί , να του δώσουμε και την σωστή και να μην παρερμηνεύουμε τα πράγματα!!!Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε κάποιες απο τις πολλές ερμηνείες για τα όνειρα!!!

ΚΛΑΜΑ 
Όπως και να δεις στο όνειρο σου κλάμα είτε κλαις εσύ είτε βλέπεις άλλον να κλαίει θα πάρεις χαρά και ανακούφιση από θέματα που σε απασχολούν.

ΚΑΝΑΠΕΣ
Αν δεις στον ύπνο σου έναν καναπές, σημαίνει ότι θα νιώσεις απογοήτευση από κάποιους ανθρώπους και καταστάσεις. Είναι πολύ πιθανό να έκανες λάθη και παρανοήσεις και τώρα να αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις τα λάθη των πράξεών σου. Αν δεις πως ξεκουράζεσαι στον καναπέ, τότε πολύ σύντομα θα περάσεις ένα διάστημα γεμάτο απαιτήσεις και υποχρεώσεις, που θα σε αγχώσει πολύ! 

ΑΝΤΡΑΣ 
Αν ονειρευτείς άντρα ψηλό θα έχεις προστασία από ένα κοντινό σου πρόσωπο. Αν ο άντρας είναι αδύνατος θα περάσεις κάποιες στεναχώριες ,ενώ αν είναι χοντρός θα πάρεις χαρά .

ΠΟΡΤΑ 
Αν δεις κλειστή πόρτα, θα περάσεις κάποια μικρή στεναχώρια, που σύντομα όμως θα ξεπεραστεί. Αν ονειρευτείς την πόρτα του σπιτιού σου ανοιχτή, σε περιμένει χαρά στην προσωπική σου ζωή. 

ΔΟΝΤΙΑ
Αν δεις πως τα δόντια σου είναι γερά και άσπρα , πολύ σύντομα θα έχεις μία πολύ μεγάλη επιτυχία! Αν δεις να σου πέφτει δόντι και πονάς, θα πάρεις μία μεγάλη στενοχώρια. Αν δεις τα δόντια να είναι χαλασμένα και να σου τα βγάζουν, θα απαλλαγείς από στενοχώριες που έχεις.

ΨΑΛΙΔΙ
Αν απλά δεις ψαλίδι θα κάνεις δυσάρεστα λόγια, αν κρατάς το ψαλίδι και κόβεις, σημαίνει πως θα δώσεις τέλος σε κάποια σχέση που σε ταλαιπωρεί αρκετά.  

ΗΧΟΣ
Αν ονειρευτείς πως ακούς μουσικούς ήχους θα πάρεις χαρά .Αν ακούς καμπάνα να χτυπά θα πάρεις χαρά από είδηση, αν όμως η καμπάνα χτυπά πένθιμα θα ακούσεις κάποιο άσχημο γεγονος, που δεν θα αφορά όμως εσένα


ΓΕΛΙΑ
Αν δεις στον ύπνο σου πως γελάς να περιμένεις είδηση που θα σε στενοχωρήσει

ΓΥΝΑΙΚΑ
Αν δεις πολλές γυναίκες στον ύπνο σου πρόσεχε μην μπλεχτείς σε λόγια και κουτσομπολιά. Αν η γυναίκα είναι μελαχρινή το όνειρο δηλώνει στενοχώρια ενώ αν είναι ξανθιά θα πάρεις χαρά.

ΜΕΛΙ 
Αν μαζεύεις μέλι θα ακούσεις χαρούμενα λόγια, αν το τρως θα έχεις επιτυχία σε κάτι που σε απασχολεί.

ΧΟΡΟΣ 
Αν στο όνειρο σου δεις ότι χορεύεις μόνος ή παρέα με φίλους σου, θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου και χαρά μέσα στο σπίτι σου. Αν δεις παιδιά να χορεύουν θα σου συμβεί ένα πολύ ευτυχές γεγονός. Αν δεις κάποιον να χορεύει, θα σου ανακοινώσει κάτι που θα σε ευχαριστήσει. Αν όμως δεις ηλικιωμένο άτομο να χορεύει, θα περάσει μια ταλαιπωρία.



ΕVA



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου