Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

The teasers of Celebrities_ Η ώρα της κρίσης!





Πολλές οι νέες εκπομπές και εξίσου πολλά τα τρέιλερ για την τηλεοπτική σεζόν 2014-15. Εμείς είδαμε, ακούσαμε και είμαστε εδώ για να σχολιάσουμε και να μοιραστούμε μαζί τι μας άρεσε, τι μας απογοήτευσε και τις μας άφησε αδιάφορους! Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε.

ΦΜ Live
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος μας εντυπωσίασαν με το trailer της εκπομπής τους για τη νέα σεζόν. Το θέμα; Μα τι άλλο από το πιο πολυσυζητημένο και σημαντικό γεγονός, τον τάφο της Αμφίπολης. Μας άρεσε, το βρήκαμε έξυπνο και διαφορετικό.


Trailer





''Ελένη''
Για άλλη μια χρονιά η Ελένη Μενεγάκη θα κρατήσει συντροφιά τους τηλεθεατές της καθημερινά στον Alpha. To teaser-trailer για την εκπομπή της μας απογοήτευσε μπορώ να πω μιας και είναι μια από τα ίδια και μοιάζει με παρόμοια trailer που έχει κάνει στο παρελθόν. Κρίμα περιμέναμε κάτι παραπάνω!

                              Teaser



''Στα καλά καθούμενα''

Νέα τηλεοπτική στέγη φέτος για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στο Ε! Από το προηγούμενο σαββατοκύριακο ξεκίνησαν να μας κρατούν συντροφιά και να μας διασκεδάζουν. Διασκεδαστικό και ευρηματικό ήταν και το trailer που κάνανε. Καταφέρανε να παίξουν με το ότι είναι ζευγάρι και με αυτό που ο καθένας τους ξέρει να κάνει καλά και το πέτυχαν. Μας άρεσε πολύ.                


                                                                            Trailer


                                    




''Μία''
 Η Τατιάνα Στεφανίδου άλλαξε εκπομπή και ώρα. Το trailer αν και εμπνευσμένο από την Sarah Jessica Parker ωραίο απλά θέλαμε την Τατιάνα να μην είναι τόσο στημένη. Δεν μας απογοήτευσε αλλά δεν μας ενθουσίασε κιόλας.




                                                             Trailer






''Με το Καλημέρα''
Η Χριστίνα Λαμπίρη πιο ανανεωμένη από ποτέ άλλαξε κανάλι, ώρα προβολής αλλά και στιλ εκπομπής. Η Χριστίνα, μας λέει καθημερινά ''Με το Καλημέρα'' μέσα από την συχνότητα του Ε. Το trailer πολύ φρέσκο και η παρουσιάστρια πολύ ανανεωμένη. Πολύ καλό!  

                                                                Trailer

         


MEGA ME ΜIA!

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά σε λίγο καιρό θα μας καλημερίζουν καθημερινά από το mega σε μια τρίωρη πρωινή εκπομπή. Το trailer είχε την πινελιά του Μάρκου. Ωραίο, απλό και με χιούμορ που όπως πάντα χαρακτηρίζει τον Σεφερλή. Αναμένουμε στις οθόνες μας.


Trailer


''Όλα παίζουν''
''Όλα παίζουν από τις 6 Οκτωβρίου στον Alpha! Η Μπέτυ Μαγγίρα, η Κατερίνα Καινούργιου, η Αλέκα Καμηλά και ο Γιώργος Λιανός θα τα δώσουν όλα, κάτι που φαίνεται και από το trailer. Ότι πιο ωραίο έχουμε δει έως τώρα. Κέφι, ζωντάνια και τρέλα. Από τα καλύτερα!!


Trailer


Το Πρωινό!
Για άλλη μια χρονιά η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα μας λένε καλημέρα από τον Αnt1. Μεγάλο το team κάτι που φάνηκε και από το trailer, το οποίο μας θύμισε κάτι από αέρινες σιωπές και σίγουρα δεν παρέπεμπε σε πρωινό αλλά σε σήριαλ. Μας άφησε αδιάφορους.


Trailer


''Σπίτι μου, σπιτάκι μου''
Νέο ξεκίνημα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία πήρε την σκυτάλη της παρουσιάστριας μιας και το ήθελε τόσο πολύ! Το trailer της εκπομπής καλό αν και λίγο ψεύτικο με το τραμπολίνο που ξαφνικά έχουν γίνει όλοι πρωταθλητές και κάνουν τούμπες. Δεν μας εντυπωσίασε!


Trailer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου