Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Το ''μεγάλο βήμα'' των stars!!!!Part 1








Πολλά ζευγάρια έχουμε δεί κατά καιρούς να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να κάνουν το μεγάλο βήμα!!! Μερικούς τους θυμόμαστε και μερικούς όχι, γι'αυτό πάμε μαζί να τους ξαναθημηθούμε!!!

ΕΥΔΟΚΙΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ!!


















Έπειτα από δυο χρόνια σχέσης και μια ρομαντική πρόταση γάμου, η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αεροπαγίτου.
Το ζευγάρι θέλησε να μοιραστεί τη συγκινητική αυτή στιγμή με λιγοστούς συγγενείς και φίλους καθώς, όπως είχε δηλώσει και πριν λίγο καιρό: «Δεν θα έχουμε πολύ κόσμο. Την οικογένειά μας και κάποιους στενούς φίλους. Ήταν επιλογή μας. Έτσι θέλαμε να περάσουμε τη ημέρα. Στις εποχές που ζούμε δεν μας έβγαινε να κάναμε κάτι άλλο».  

ΒΑΣΙΑ ΛΟΗ!!














Η Βάσια Λόη και ο αγαπημένος της Νικόλας Μαδιάς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και επισφράγισαν την ευτυχία τους.
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και αντάλλαξε όρκους αγάπης. Τόσο η Βάσια Λόη όσο και ο Νικόλας Μαδιάς δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους και μοιράστηκαν αυτές τις ευτυχισμένες στιγμές με ανθρώπους του στενού οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός τους. 

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!

Ο γάμος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου αποτέλεσε σημείο αναφοράς, αντικείμενο συζητήσεων αλλά και ζήλιας: δυο πετυχημένοι άνθρωποι τα καταφέρνουν όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και στην προσωπική τους ζωή.  
  Το 2001 ήρθε η πρόταση γάμου και η Ελένη Μενεγάκη ανέβηκε ντυμένη νυφούλα τα σκαλιά της εκκλησίας στην Κηφισιά. Εκείνη έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του Γιάννη Λάτσιου και θύμιζε πριγκίπισσα μέσα στο κατάλευκο νυφικό της. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η φίλη της Ελένης, Νατάσα Θεοδωρίδου και ο τότε σύζυγός της Ανδρέας Φουστάνος.

Στις 29 Ιανουαρίου 2010 “έσκασε” σαν βόμβα στα τηλεοπτικά, η είδηση του διαζυγίου τους, αναστατώνοντας ολόκληρη την ελληνική showbiz. Το ζευγάρι για να αποφύγει τα σχόλια και τα διάφορα σενάρια έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιό του.
“Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλα πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους”, έγραφε η ανακοίνωση.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ!!!


  Ο λαμπερός γάμος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου. 

       








ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ!!!










Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, ο Γιώργος Λύρας και η Πέγκυ Ζήνα, χόρεψαν το τραγούδι του γάμου τους, μια μπαλάντα που έγραψε η ίδια η τραγουδίστρια για τον αγαπημένο της και που έχει τον τίτλο "Το μυστικό".


 ΧΡΥΣΠΑ!!!








Η Χρύσπα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον επιχειρηματία, Παναγιώτη Νικολάου την Δευτέρα στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε ξαφνικά και έπειτα... έκαναν δεξίωση σε παραλιακό κέντρο στο Ακρωτήρι στην Περαία.         




 ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ!!!



 Δεν µπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Καλοµοίρα, όταν ο πατέρας της την αντίκρισε µε το νυφικό που ετοίµασαν για εκείνη οι Mi-Ro. Η 25χρονη τραγουδίστρια ήθελε να τηρήσει όλα τα πατροπαράδοτα ελληνικά έθιµα, γι’ αυτό και ο γάµος της µε τον αγαπηµένο της, Γιώργο Μπούσαλη, ήταν παραδοσιακός.



ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ-ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ!!! 


Ο γάμος αυτός, ήταν ένας αυθεντικός καλοκαιρινός παραθαλάσσιος γάμος. Στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, με σεμνή τελετή που ακολούθησε beach party σε casual ρυθμούς και πολύ κέφι.        


Αυτά για να πάρετε μια πρωτη γεύση και να τα φρεσκάρετε. Σύντομα θα ειμαι και πάλι κοντά σας με το δεύτερο μέρος αυτού του άρθρου!!!!

 EVA!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου