Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

5 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ!!!



Πολλές φορές έχουμε βρεθεί σε δύσκολη θέση όταν πρόκειται να πάμε σε γενέθλια , για το τι δώρο θα πάρουμε και αν θα αρέσει! Πριν σας παρουσιάσω μερικές από τις ιδέες μου θα ήθελα να σας πω, πως δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για το αν θα αρέσει το δώρο σας, αλλά πάντα  
 να έχετε στο νου σας πως εκείνο που μετράει είναι η πράξη.
Οι ιδέες που θα σας παρουσιάσω είναι πολλές και οικονομικές!

1η πρόταση!!
Ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί είναι μια καλή επιλογή για δώρο γενεθλίων! Το κρασί είναι ένα ποτό που αρέσει σε όλους και υπάρχει σε κάθε σπίτι. Άρα γιατί να μην το προτιμήσετε και έτσι να αποφύγετε το άγχος και τις τυχόν αλλαγές που ίσως χρειάζεται;    

2η πρόταση!!

Η κούπα είναι επίσης ένα πολύ όμορφο δώρο το οποίο μας συντροφεύει τις περισσότερες ώρες της ημέρας! Επιλέγοντας για δώρο μια κούπα να είστε σίγουρη πως ο αποδέκτης της θα περνάει πολλές ώρες με αυτή!!

3η πρόταση!!



Έχει γενέθλια η/ο φίλη/ος  σας; τι καλύτερο απ'ένα γλυκό αρκουδάκι που θα του φτιάξει την διάθεση! Είναι γλυκό, ζεστό και χαριτωμένο δωράκι, για ένα πολύ δικό σας άνθρωπο! Και αν πρόκειται για την σχέση σας, υπάρχει πληθώρα από λούτρινα αρκουδάκι που γράφουν σ'αγαπώ! 

4η πρόταση!!


Ακόμα μια επιλογή που μπορεί να σας βγάλει απ'την δύσκολη θέση της επιλογής δώρου για φίλους και συγγενείς είναι τα σαπούνια, τα οποία πλέον σε αρκετά μαγαζιά έχουν διάφορα σχήματα, χρώματα και μυρωδιές! Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο φίλο/η σου και είσαι έτοιμος!

5η πρόταση!!


Η σοκολατένιες απολαύσεις αποτελούν αγαπημένο γλύκισμα για την μεγαλύτερη μερίδα ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, χωρίς αμφισβήτηση. Εμείς σας προτείνουμε, εάν δεν ξέρετε τι να πάρετε στους φίλους σας, να αγοράσετε ένα καλάθι το οποίο θα το γεμίσετε σοκολάτες και άλλα γλυκίσματα και αφού το στολίσετε θα είστε έτοιμοι να εντυπωσιάσετε! Κάτι αντίστοιχο, σε κουτάκια καρδιάς και ένα μπουκέτο λουλούδια, προτείνουμε και στους ερωτευμένους αναγνώστες. Διαχρονική αξία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου