Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

5 Προτάσεις για νυφικές γόβες!



Είσαι υποψήφια νύφη και ψάχνεις για τις ιδανικές νυφικές γόβες; Εδώ θα βρεις 5 προτάσεις που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες και να σε ενθουσιάσουν! Οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν κάτι το ξεχωριστό,μαγικό και δεν το βρίσκουν...αλλά μερικές φορές η λύση είναι δίπλα μας!


1η πρόταση:


Δεν είναι ιδιαίτερα ψηλά αλλά έχουν ξεχωριστό στυλ και εικόνα. Απευθύνεται σε γυναίκες που ψάχνουν κάτι που να ξεχωρίζει. Το χρώμα τους δεν είναι στους κλασικούς λευκούς τόνους και ίσως πρέπει να προσέξετε στην επιλογή του νυφικού σας.

2η επιλογή:

Sagiakos

Στο ίδιο ύφος με το προηγούμενο αλλά σε ξεκάθαρα νυφικούς τόνους χρωμάτων και πιο ψηλά απ'την πρώτη επιλογή μας. Αυτές οι γόβες είναι μια σίγουρη αλλά συνάμα και εντυπωσιακή επιλογή. Θα σας συναρπάσουν! 

3η επιλογή:

DODICI SHOES

Η 3η επιλογή μας είναι ένα ζευγάρι σαμπανιζέ γόβες. Το σχέδιο τους αν και απλό...ξεχωρίζει για το τακούνι και το πίσω μέρος του, καθώς είναι γεμάτο στρας και έχει ένα ιδιαίτερο κόψιμο. Ενώ μπροστά είναι peep-toe. Αποτελεί μια καλή επιλογή!

4η επιλογή:

Christian Louboutin
Η συγκεκριμένη γόβα- μποτάκι, ίσως σας θυμίζει την επιλογή μας για την στήλη "Choice Of The Week" που υπάρχει στο blog. Πράγματι η ομοιότητα είναι μεγάλη. Αν και η συγκεκριμένη γόβα δεν είναι Migato αλλά μια από τις γόβες της νυφικής σειράς του Christian Louboutin. Η τιμή της είναι, φυσικά, αρκετά έως πολύ ακριβή για τις δυνατότητες της μέσης Ελληνίδας για αυτό εμείς προτείνουμε το σχέδιο και όχι το brand. Πάντα μπορείτε να βρείτε κάτι οικονομικό που να θυμίζει το στυλ και ύφος που θέλετε. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα κλασσικά είναι η ιδανική για εσάς!

5η επιλογή:

Dukas Shoes
Δεν χρειάζονται συστάσεις, οι περισσότερες τις έχετε λατρέψει και θα θέλατε να είναι δικές σας. Οι γόβες Dukas είναι από τις αγαπημένες των Ελληνίδων γυναικών. Εμείς σας προτείνουμε αυτή για όσες θέλετε όχι απλά να εντυπωσιάσετε αλλά να κάνετε την διαφορά. Το τακούνι είναι αυτό που καθιστά την γόβα μοναδική.


ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου