Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΘΕΑΤΡΟ_ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΝΙΛΣ ΧΟΛΓΚΕΡΣΟΝ!!!


Ο Νιλς Χόλγκερσον, ένα άτακτο παιδί, μεταμορφώνεται σε νάνο από ένα ξωτικό και καβάλα σε έναν άσπρο χήνο ακολουθώντας ένα σμήνος αγριόχηνες, ταξιδεύουν διασχίζοντας βουνά και θάλασσες, χιονισμένα όρη και πεδιάδες, λίμνες, δάση και ποτάμια.
Ένα πραγματικά θαυμαστό ταξίδι γεμάτο περιπέτειες που του έμαθε πολλά αλλάζοντάς του τον κακότροπο χαρακτήρα. Του αποκάλυψε ταυτόχρονα μυστικά της φύσης, αλλά και θρύλους μαγικούς.

Ένα οικολογικό παραμύθι, που γίνεται μια παράσταση γεμάτη ονειρεμένες εικόνες βασισμένες σε πίνακες Σκανδιναβών ζωγράφων όπως ο Carl Larsson. Μία παράσταση σαν το αεράκι που φυσά ψηλά στον ουρανό και με τη μυρωδιά των δέντρων στα πυκνά δάση.

Μετά την παράσταση, σε περίπτωση σχολικού γκρούπ, οι μαγικές σβούρες παραδίδουν στους εκπαιδευτικούς το Δώρο του Νιλς, που περιλαμβάνει Εκπαιδευτικό και Ψυχαγωγικό Υλικό καθώς επίσης και το Βιβλίο μαζί με το CD του Νιλς(περιλαμβάνει αφήγηση, σκηνές και τα τραγούδια της παράστασης). 

Ειδική προσφορά
Όσες τάξεις επιλέξουν και τις δυο καινούριες παραστάσεις των μαγικών σβουρών θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη δεύτερη χρονικά παράσταση με μειωμένο εισητήριο!
Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-12 ετών!
Θέατρο ''ΑΘΗΝΑ'' 
Παιδική σκηνή
(2109853609)

 Παραστάσεις:

Καθημερινά: Για τα σχολεία οργανωμένες παραστάσεις στις 10:00 π.μ. και για τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία 10:30 π.μ.

Για το κοινό: Κυριακή στις 11:30 π.μ. & 3:30 μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου