Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Fashion Police στιγμές _Δούκισσα Νομικού DWTS!


Το eWommen's Issues  ζει Fashion Police στιγμές με αυτή τη νέα στήλη και βάζει "stars" στους Stars! Θα διαλέγουμε μια απ'τις εκπομπές-show της ελληνικής τηλεόρασης και θα βάζουμε αστέρια στην/στον παρουσιαστή με τα 5 αστέρια για την καλύτερη εμφάνιση!

Θα ξεκινήσουμε με το Dancing With The Stars 4 και την, νέα παρουσιάστρια του show, Δούκισσα Νομικού!

1ο LIVE: 20/10/13
Stars: * * 
 Στο παρθενικό Live για την Δούκισσα Νομικού, η παρουσιάστρια και η ομάδα της επέλεξαν ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα. Θα λέγαμε, πως αν και εντυπωσιακό χρώμα για πρεμιέρα, η Δούκισσα μέσα στο φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη έδινε την εντύπωση πως πνίγεται. Καθώς το φόρεμα ήταν παραπάνω φουσκωτό από όσο θα έπρεπε και δεν κολάκευε την υπέροχη σιλουέτα της παρουσιάστριας του show. Όμως είχε ένα υπέροχο σωστά βαμμένο πρόσωπο και τα μαλλιά της μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις 


2ο LIVE: 27/10/13
Stars: * * * *
Η παρουσιάστρια, στο δεύτερο Live του show χορού, έκανε μια εμφάνιση πιο κοντά στην ηλικία και το ύφος της. Με ένα κοντό με στρας φόρεμα και ίσια μαλλιά έκλεψε τις εντυπώσεις. Την συγκεκριμένη εμφάνιση της είδαμε και από κοντά στα backstage του show και ήταν πραγματικά λαμπερή και όμορφη. Με ένσταση στο μακιγιάζ που δεν ήταν και το καλύτερο. Είναι η αρχή και νομίζουμε πως στην συνέχεια θα βρει το ύφος και το στυλ που της ταιριάζει. 



3ο LIVE: 3/11/13
Stars: * * *
Το τρίτο Live ήταν μέτριο για την παρουσιάστρια. Αν και είχε ίσως το καλύτερο απ'τα τρία μακιγιάζ και μαλλί δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει. Το φόρεμα σε τόνους νυφιάτικους, κάτι που σχολίασε και η ίδια στα backstage-video του show, και με αρκετά περίεργο κόψιμο δεν ταίριαζε και κολάκευε την Δούκισσα. Το χρώμα στις γόβες δεν ήταν και το καλύτερο. Βάζουμε 3 αστέρια γιατί είναι ωραίο το κεφάλι και καλύτερη εμφάνιση απ΄την πρώτη. 

Νομίζουμε, πως η παρουσιάστρια δεν έχει κάνει ακόμα την απόλυτη εμφάνιση. Αναμένουμε για τα καλύτερα απ'την πανέμορφη παρουσιάστρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου