Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Fashion Police στιγμές 2_Ελεονώρα Μελέτη!


Το eWommen's Issues  ζει Fashion Police στιγμές 2 και βάζει  ξανά"stars" στους Stars. Mε βαθμολογική κλίμακα έως τα 5 αστέρια! Αυτή τη φορά στο "αυτόφωρο" η Ελεονώρα Μελέτη και η ενδυματολογικές επιλογές στην εκπομπή της Μελέτησε το! Επιλέξαμε την βδομάδα που πέρασε για να βάλουμε αστέρια στην λαμπερή παρουσιάστρια.

Η Ελεονώρα φέτος έχει αλλάξει το στύλ της αλλά και ενδυματολόγο. Με αποτέλεσμα να μας εντυπωσιάζει, τις περισσότερες φορές με τις επιλογές της.

1η εμφάνιση: 11.11.13 
Stars: * * * *

Σε αυτή την εμφάνιση έχει επιλέξει μια μίντι φούστα σε μπλε απόχρωση και ένα λευκό πουκάμισο με φραμπαλά στο λαιμό. Τα μαλλιά είναι πιασμένα αλογοουρά και φοράει απλά ένα ρολόι. Αν και δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό, η εμφάνιση και αυτό το στύλ της πηγαίνουν πολύ. Της αξίζουν τα 4 αστεράκια για την κομψότητα της!





2η εμφάνιση: 
12.11.13 

Stars: * * * *


Θα παραμείνουμε στα 4 αστέρια και σε αυτή την εμφάνιση. Η όμορφη παρουσιάστρια μέσα σε ένα φόρεμα με μωβ αποχρώσεις και ίσια μαλλιά εντυπωσιάζει. Μια πολύ όμορφη εμφάνιση που αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της.  Το μακιγιάζ της είναι ελαφρύ και ωραίο. Τα αξεσουάρ από όσο μπορούμε να διακρίνουμε είναι σε τόνους χρυσούς.







3η εμφάνιση: 
13.11.13 

Stars: * * * * *

Κούκλα την Τετάρτη, η Ελεονώρα, στο Μελέτησε το! Με animal print στο πουκάμισο και μια μπεζ μίντι φούστα, τις οποίες επιλέγει συχνά και της πηγαίνουν πολύ. Τα μαλλιά σγουρά σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες εμφανίσεις!  Το μακιγιάζ απόλυτα ταιριαστό με την ενδυματολογική επιλογή. Τα 5 αστέρια της αξίζουν δικαιωματικά!  






4η εμφάνιση: 15.11.13 
Stars: * 

Την Πέμπτη η εκπομπή ήταν σε επανάληψη για αυτό δεν υπάρχει ενδυματολογική εμφάνιση της παρουσιάστριας. Την τελευταία μέρα της εβδομάδας η παρουσιάστρια μας επιφύλασσε μια "κακή" εμφάνιση. Με ένα μπλουζάκι που αφήνει ακάλυπτη την κοιλιακή χώρα, κάτι που έχει υιοθετήσει σε πληθώρα εμφανίσεων, και ένα παντελόνι που ξεκινάει με ροζ animal prnt και έχει απροσδιόριστο ύφασμα. Η εμφάνιση δεν την κολακεύει ούτε μας εντυπωσιάζει. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ είναι αρκετά καλά. Για αυτή την εμφάνιση θα πάρει 1 αστέρι.     



Στο σύνολο τους οι εμφανίσεις της παρουσιάστριας κυμαίνονται σε καλά έως πολύ καλά επίπεδα. Η επιλογή να επαναφέρει μετά απο χρόνια τα μακριά μαλλιά ήταν έξυπνη και πετυχημένη.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου